Ook demonstratrice worden!?

Sinds 8 oktober 2013 is Stampin' Up!® in Nederland. De producten worden niet in de reguliere winkels verkocht en zijn alléén verkrijgbaar bij demonstratrices.

Om demonstratrice te kunnen worden moet je instappen bij een bestaande demonstratrice. Dat kan bij mij bijvoorbeeld :-) Niet verder lezen, maar meteen bij mij instappen? KLIK!

Als demonstratrice heb je vele voordelen:

* 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou. Dit kan oplopen tot 25% 
(Als je  maandomzet meer dan € 600,- bedraagt, krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, des te meer extra procenten!!) Je wordt dus beloond voor je inzet.  € 363,- (= 300 csv) is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downline), kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.

* Het starterspakket kost jou € 129,-. Deze set stel je geheel naar eigen keuze samen!!! Je hoeft dus geen producten te hebben om te mogen starten. Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze. Bovenop je eigen keuze krijg je van Stampin' Up! ook nog voor € 60,- materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren en een invitatiekaartjes).

* Om het even in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsspanne tot maximaal 6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. (altijd een deel van EN een heel kwartaal) 
In het eerste half jaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis stempelsets te verdienen. En in het beste geval verdien je ook nog je starterset terug.

* SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen

*  En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je ALTIJD!!! met raad en daad bij zullen staan. Van mij ontvang je info over nieuwtjes en vernieuwingen, daarmee loop je geen promoties van Stampin' Up! mis.

* Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting. Dit kan oplopen tot 25%

8. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas en hoeft GEEN parties te geven als je dat niet wilt!! Het enige dat Stampin' Up! van je vraagt is dat je je kwartaalomzet (€ 300 excl. BTW) haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit. 

HEEL BELANGRIJK: Als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt: Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat.

Ik wil heel graag dat het plezier en de creativiteit voor jou op de eerste plaats staan en dat je je fijn voelt in het team. Daarnaast geniet je ook nog andere voordelen.

Je kunt je online aanmelden als demonstratrice. 
Dit gaat snel en makkelijk via de volgende link: https://ida.stampinup.com?demoid=5015124 
Voor vragen mag je me altijd bellen (06-51750721) of mailen (info@kaartjevanklaartje.com)

Groetjes Klaartje

Geen opmerkingen: