Sale-A-Bration

Sale-a-Bration is een jaarlijks terugkerend feestje van Stampin' Up! Tijdens deze periode (3 januari t/m 31 maart 2018) krijg je gratis cadeaus! Voor iedere €60,- die je besteld (in één keer) mag je één of meerdere cadeaus uitzoeken uit de speciale Sale-A-Bration folder. Nieuw in 2018: Kies één cadeau bij €120,-!  De producten uit deze folder zijn alleen tijdens deze periode te verdienen, daarna niet meer en ook niet te koop; Unieke producten dus!
Klik op de volgende link om eens door de Sale-a-Bration folder te bladeren: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202018/20180103_SAB18-1_en-UK.pdf

Een foto-overzicht van de cadeaus van dit jaar:

Klik op de foto om deze te vergroten. 

Naast de gratis producten die je kunt verdienen door wat te bestellen, zijn er meer mogelijkheden om extra verwend te worden tijdens de Sale-a-Bration! Ik licht ze even uit:


Host een Party!
Roep je (creatieve) vriendinnen bij elkaar voor een gezellige middag of avond creatief bezig zijn! In overleg met jou zorg ik voor een aantal leuke projecten voor een klein bedrag. Als host verdien jij Stampin' Rewards over de verkoop van die avond! En wanneer de verkoop van die avond/middag boven de €275,- komt krijg jij als hostess boven op het normale percentage ook nog eens €27,-  extra stampin' rewards erbij! Dat is dus zomaar nog een extra stempelset, of een aantal inktkussens, of cardstock of..... vul maar in!
Mail me even om een afspraak te maken, leuk!


Wordt ook demonstratrice!

Wanneer je tijdens de Sale-a-Bration besluit zelf ook demonstratrice te worden mag je zoals altijd een mooi starterspakket samenstellen t.w.v. €175,- en je betaald slechts €129,- Maar...... het is natuurlijk Sale-a-Bration, dus je mag hierbovenop ook nog eens TWEE EXTRA stempelsets bestellen, voor iedere prijs! Deze extra waarde kan behoorlijk oplopen!!

Wil je graag meer informatie over zelf demonstratrice worden? Stuur me dan even een mailtje! Bellen of appen mag uiteraard ook!

Wil je de folders graag thuis ontvangen? Neem dan ook even contact met me op en ze komen jouw kant op! 

Klaartje Delisse
06 51750721

Geen opmerkingen: