donderdag 26 maart 2009

Nog één keertje dan....

Ja, nog één echt allerlaatste keer is de Creatie open. Zaterdag opent Marcia de deuren voor een CREATIVE OUTLET. De laatste spullen uit de winkel én van de groothandel zijn dan nog te koop met kortingen tot 80%!!! Dusseh..... tot zaterdag!? ;-)
Vandaag is er een nieuwsbrief verstuurd, en hier zie je de aanbiedingen die gaan gelden zaterdag!
Hallo allemaal,

Aanstaande zaterdag 28 maart is het dan toch echt echt echt de allerlaatste dag. Omdat we besloten hebben om toch maar niet op de beurs in Zeist te gaan staan, hebben we een Creative Outlet georganiseerd bij onze winkel aan Zuidkade 17 te Veghel. De deuren gaan nog voor één keer open van 10.00-15.00 uur!

We hebben de voorraad van De Creatie en Creative Buyers samengevoegd en de winkel hangt nu weer propvol leuke spullen!

Dit zijn de aanbiedingen:
Zakken vullen!!!! Een grote witte tas vol met wat jij er maar in stopt voor €25,00 (zak moet nog wel dichtgeniet kunnen worden)

Zakken vullen 2!!!! Een gripzak vullen voor €15,00 (zak moet nog wel dicht gezipt kunnen worden)

Papier 12x12 inch uitzoeken 25 vel voor €3,00!

Diverse grotere materialen die niet in de zakken passen voor hele lage prijzen, zoals bijvoorbeeld een essential tool tote voor €10,00 of albums voor €7,50.

LET OP!!!! IK HEB MIJN PIN-APPARAAT AL VERKOCHT, DUS JE KAN ALLEEN CONTANT AFREKENEN. Neem dus genoeg mee voor al je aankopen.

1 opmerking:

Evi zei

Linde en ik komen vanuit het familieweekendje toch maar even op en neer :). Tot zaterdag?! (ik hoop wel dat het dit keer niet zo gekkenhuis wordt...anders heb ik nog dadelijk 2 blauwe ogen hahaha)