maandag 20 april 2009

Je hoeft maar één klein dingetje te doen.....

.....en dan maak je al kans op deze leuke stempelsheet van 'de creatie'! Ben gewoon even nieuwsgierig, wat is jullie lievelingsmuziek op het moment!? De winnaar maak ik zaterdag bekend :)
***
You only have to do one little thing..... and than you might win this fun stamp-sheet by 'de creatie'! I'm just curious, what is you're favorite music at the moment? I'll anounce the winner next saterday :)

12 opmerkingen:

Lisetta zei

Eigenlijk zit ik qua smaak van muziek heel erg bij jou in de buurt als ik de muziekkeuze op je blog hoor. Maar op dit moment vind ik dat liedje van pokerface een echte meezinger. In de pick-up(auto bedoel ik dan) muziek kei hard en papapapokerface,papapokerface. Helemaal geweldig, zie je me al zitten?
Deze sheet heb ik trouwens al maar ik heb een vriendin(beginnend stempelaar) die er na de sluiting van de creatie achter kwam dat ze deze sheet wel heel erg leuk vind en hem graag zou willen hebben. Dus....mocht ik hem winnen dan is ie voor Mario, die overigens helemaal gek is van Belle Perez....en naar al haar concerten gaat.

Angèle zei

Ik luister graag naar Radio2. En waar ik helemaal vrolijk wordt is 1,2,3,4 van Plain White T's. De video-clip vind ik origineel en deze straalt zoveel liefde uit. Ik wordt blij van dit thema.
En Klaartje... ik mis de Creatie. Dat zei ik vanmiddag nog tegen mijn dochter Vivian. Ik mis de kits met de leuke stempelsheets. En deze heb ik nog niet!

Lieve groetjes, Angèle

niekolken zei

wel,dat zou momenteel(en al een hele tijd)Marco BOrsato zijn,heeft geloof ik nu een liedje over z'n dochter!prachtig toch als je pa dat voor je zou zingen!!!!!

Anita zei

Mijn lievelingsmuziek van dit moment is NIKKI!!!!!! Zij zit in m'n cdspeler. Nouja...zijzelf dus niet he hihi maar haar cd Naked. Is echt een topcd.
Ik heb hem al TIGkeer gedraaid en heb er nog steeds niet genoeg van.
Ook ik heb deze sheet al, maar ken nog wel een paar mensen, die ik er heel erg blij mee kan maken.
Groetjes, Anita.

Christine zei

Mijn lievelingsmuziek beluister ik op de Belgische Radio 2, maar mocht jij een liedje maken over stempelen, dan schakel ik wis en zeker op de Nederlandse zender over!

http://blog.seniorennet.be/chambertje zei

Mijn lievelingsmuziek (en ook deze van man en zoon) was en is nog steeds PINK FLOYD.
je kan er naar luisteren
als je alleen bent maar ook met zijn tweetjes is het leuk om ernaar te horen,
als je je gelukkig voelt maar ook op momenten dat het je minder mee zit.
als je op en top voelt maar ook als je wat ziekjes bent.Kortom naar mijn mening;
DE MUZIEK ALLER TIJDEN.

Anoniem zei

via radio 2 in Belgiê komen verschillende genres aan bod, en daar luister ik gaarne naar, maar komt Nana Mouskouri aan bod dan gaat het geluid steevast wat luider . O ja Klaartje, nu je onlangs weer een jaartje kon toevoegen zie je er nog altijd even speels uit, heb ik op de beurs in Zeist bemerkt, trouwens nog een late verjaardagsgroet, Martine

Jesz zei

Taylor Swift! Helemaal super! En voor de lazy sundays, Corinne Bailey Rae.

mariëtte zei

mijn lievelingsmuziek wordt al jaren gezongen door Gerard van Maasakkers. Een trouwe fandus, maar daarin ben ik niet de enige!

Heidi zei

Ben een grote fan van IL Divo.In maart nog naar concert geweest.Echt super.

Nancy Dooren ~ Nans zei

Mmmm, dat is best wel moeilijk om een keuze te maken. Ik vind zoveel mooi. Helaas ben ik niet helemaal op de hoogte van de top 40... Dus mijn keuze valt op andere muziek. Op moment luister ik graag naar de nieuwe cd van Era: "Reborn" en wat muziek die ik al een tijdje heb staan op mijn MP3 speler (Mika, James Blunt, Lasgo, Milk Inc, Delerium, Sarah brightman, klassiek en andere). Groetjes van
Nans

Monique zei

Mijn lievelingshit van dit moment is van Emiliana Torrini, Jungledrum. Het is zo'n vrolijk aanstekelijk deuntje waar je meteen goedgehumeurd bij wordt. Bedankt voor de kans om weer eens zo'n prachtige stempellap te winnen.