maandag 15 februari 2010

Art Journey dag!

Afgelopen zaterdag ging de wekker om half zes, gaaaaaaaaaaaaap! Je moet er iets voor over hebben! :) Om half zeven stond ik bij zussie aan de deur. Zij moest gaan werken, dus ik kon even meerijden tot Anne. Bij Anne aangekomen zijn we nog even naar haar hobbykamer gegaan om snel een tag te maken, had er helaas niet eerder tijd voor gehad, errug! Gelukkig was het daar snel voor elkaar en toen Anita en Carla er ca. 7 uur waren zijn we Audrey op gaan halen en vertrokken richting Sleen! Daar kwamen we al lekker vroeg, rond kwart over negen, bij Art Journey aan: Shoppen!!! haha!

Rond tien uur gingen we richting de bibliotheek waar alle workshops gehouden werden. Ideaal! Louise heette ons welkom en verraste ons met een flesje echt Drents bronwater! Dat smaakt goed hoor, dus een aanrader! ;) De groepen werden verdeeld en om half elf konden we beginnen! Als eerste maakten we een mooie kaart bij Rachel Greig van Darkroom Door. Daarna volgde een workshop van Tineke en Liesbeth waar we een leuke achtergrond techniek leerden. Daarbij werden we onderbroken door twee verpleegsters, we bleken zieker dan we dachten! hihi! Een erg leuke onderbreking! Heb er een kort filmpje van gemaakt......


Na deze workshop kregen we een heerlijke lunch geserveerd in de workshopruimte. Natuurlijk liepen we ook nog even de winkel binnen, we kunnen het niet laten hè!....... De middag begonnen we met een vlucht aan de workshop tafel van Leonie en Sija. Een mooie kaart waarbij we o.a moesten sponsen, was wel weer eens leuk om te herhalen, doe ik zo weinig tegenwoordig! Tenslotte maakten we een kaft voor een boekje bij Corinne en Jeanette. Alle kaarten die we maakten waren namelijk op dezelfde maat gemaakt, dus we maken er een leuk boekje van!

Het laatste uur was voor ons gereserveerd als winkeltijd, hihi! Onze mandjes zaten al aardig vol, dus we zijn af gaan rekenen en hebben nog even rustig in de workshopruimte gezeten waar we door mama Willy nog werden verwend met een kop koffie en thee.

Nadat we afscheid hadden genomen van Louise reden we rond vier uur weer richting het zuiden. Mét een errug leuke goodie bag!!! en natuurlijk de kaarten en onze aankopen!

Natuurlijk zijn er ook weer foto's gemaakt:

Dank jullie wel allemaal voor weer een hele gezellige dag!

1 opmerking:

Audrey zei

Wat leuk om dat filmpje weer te zien, hihi...