vrijdag 31 augustus 2012

wéér 365 dagen aan de gang....!?

Ja dus! Kan het nu alweer niet laten, hoewel ik er ook wel weer een beeeeeetje tegenop kijk.... maar dat is dan ook de uitdaging! Ik kies weer voor een project met 7 thema's, elke dag van de week wat anders... Misschien willen jullie meedoen!!?? Lijkt me errug leuk om het met meerdere mensen te gaan doen deze keer. Je zou natuurlijk alle dagen mee kunnen doen, maar ik vind het ook al leuk wanneer je één dag in de week met me meedoet. een 52 weken project maak je er dan van! :-) Wat is deze keer de bedoeling....


Ik begin meteen morgen, op 1 september!
* Zaterdag's wordt het thema NATURE'S FINEST, een foto uit de natuur.... dat kan uitzicht zijn, wolken, maar ook bloemen, planten, dieren..... jullie zien het wel langskomen! 

* Zondag's wordt het thema MADE ME SMILE, een idee van Anita: Schrijf elke dag op een kaartje of briefje wat je die dag heeft doen glimlachen of schaterlachen en maak er uiteindelijk een boekje van! Een mooi idee! Dus het notitieboekje met pen zit al in mijn tas... nog even bedenken hoe ik het uiteindelijk ga verwerken.

* Maandag: BOBBIE'S TRAVELS, jawel.... he's back! Bobbie reist weer met me mee, en jullie zien elke maandag wat hij die week heeft meegemaakt. Iets moeilijker voor jullie om aan mee te doen!? Nee joh! Jullie hebben misschien ergens een ander poppetje of iets anders 'geks', ben benieuwd! :-)

* Dinsdag: BUTTONS GALLORE! Elke dinsdag iets creatiefs en soms een foto met knopen in de hoofdrol! 

* Woensdag: TAGGING, elke week een label of tag op een creatieve manier bewerkt, of verwerkt. 

* Donderdag: A STAMP IN THE PICTURE: Dank je wel Agitte voor het idee. Wekelijks zet ik 1 stempel uit mijn verzameling in het spotlight en maak ik er uiteraard een kaartje mee! Eén stempel per week, dat haal ik denk ik net met mijn kleine aantal stempels... ;-)

* Vrijdag: JOURNAL IT! Elke vrijdag laat ik een pagina uit één van mijn Art Journals of Smash Books zien, ik vind dat ik daar nog te weinig in werk, dus dit is een mooie gelegenheid! 

Ben benieuwd wat jullie van de thema's vinden!? En of jullie er misschien ook iets mee kunnen!? Ik hoop het! :-)) Laat een comment achter of mail me wanneer je mee wilt doen en welke dag of dagen, ik ga je dan in ieder geval ook even vermelden op mijn blog! 

5 opmerkingen:

Charlotte zei

Ziet er weer een heel leuk project uit Klaartje! Wat leuk dat bobbie ook weer mee doet!
Je doet me zin krijgen om mee te doen ( twijfel al een tijdje om er een te starten) maar denk dat ik niet genoeg discipline heb? Vooral de avonturen van ... Of made me smile lijken me wel leuk.
Groetjes,
Charlotte

Willy zei

Wat een leuke ideeën, Klaartje! Krijg echt zin om mee te doen. Maar ja, ik had eigenlijk net besloten om geen creatieve verplichtingen meer aan te gaan. En dan kom jij.... De laatste maanden nauwelijks een stempel aangeraakt, maar nu word ik toch zwak. Ik ga het proberen om op donderdag mee te doen: 'a stamp in the picture'!

Bea zei

Wat een leuk project ! Mij spreekt de zondag erg aan "Made me smile"... Dus ik zou wel mijn medewerking willen verlenen hoor, laat je nog even weten hoe of wat? Succes met je leuke nieuwe project !

Sandra zei

Wauw wat een uitdaging!
Stoer dat je weer een project begint, ben heel benieuwd...succes!

Esther Hagen zei

heeee leuk leuk!!! Als mijn tuinderijblg op 365 staat wil ik het idee van je lenen dan ga ik ook met de dag een thema werken en wieweet pak ik er 1 hetzelfde uit, lijkt me leuk! Ga je weer volgen, groet Esther