zaterdag 22 december 2012

Verwennerij!

Afgelopen zondag hadden we een kerstmiddagje met al mijn stempelvriendinnetjes georganiseerd! Supergezellig! We hadden afgesproken een kleinigheidje te maken voor iedereen en daarnaast voor één persoon (gekozen via lootjestrekken.nl) een creatief cadeautje te kopen voor 5 euro!

alles bij elkaar 
 Hier zie je alles bij elkaar zoals het ingepakt zat!

Anita

Anita verwende ons met een pakketje van Winterthee en Chocolademelk, lekkerrrrr!!! 

Anne
 Anne maakte een leuk doosje met daarin een eigengemaakt en bestempeld geurzakje, de heerlijke geur kwam je tegemoet! Daarnaast ook nog een mooie kerstkaart! 

Annemarieke

Annemarieke verwende ons met een chocolademelkpakketje in een bewerkt blik, heb er nu al zin in! 

Betty

Betty zorgde ervoor dat we genoeg licht hebben deze kerst door een luciferdoosje te bewerken, super!

Carla

En die lucifers kunnen we dan meteen gebruiken voor dit gave windlichtje van Carla! Er zit een lekker geurkaarsje in, hmmm! 


Of voor dit superleuke bestempelde kaarsje van Nellie in een bewerkt doosje! 

Anne had voor mij een mooi cadeautje uitgezocht en mooi verpakt in wederom een zelfgemaakt doosje, met mooi label en grote strik! 
We hadden allemaal het een en ander aan lekkers meegenomen, dus lunch en diner waren niet meer nodig die dag, hahaha! Dank aan Anita voor de gastvrijheid en DANK AAN ALLEMAAL voor de gezellige middag!!! Volgend jaar weer! 

1 opmerking:

Charlotte zei

Wow, wat een leuke vrienden heb je Klaartje! Allemaal leuke spulletjes met een superverpakking erboven op! Veel plezier!
Groetjes,
Charlotte