woensdag 26 februari 2014

Een weekendje stempelplezier...

Na maanden aftellen was het afgelopen weekend zover; ons stempelweekendje! Vrijdagochtend togen we richting Limburg, eerste stop; Roermond. Lekker wat rondgelopen in het mooie centrum, beetje geshopt en lekker gelunched. Toen alle boodschappen gehaald waren bij de supermarkt vertrokken we richting onze eindbestemming: Buitenhof de Leistert in Roggel. 

Daar troffen we een mooi huisje aan waarin eerst de maat van de tafel werd gekeurd, ja... die was wel groot genoeg voor ons allemaal, hihi! Alle spullen werden naar binnen gebracht en alle kamers verdeeld. Het weekend kon beginnen! Na een heerlijke maaltijd bereid door Nellie werden de stempelspullen meteen tevoorschijn gehaald en gingen we aan de slag. 


We hadden afgesproken om voor ieder een cadeautje te maken, dus deze werden al snel uitgewisseld, we zijn niet zo geduldig, haha! Ik ben super verwend met leuke spullen! 


Het Hartendoosje in de bruine zak kregen we van Nellie, Er zaten ook nog wat tapejes en knoopjes in! Het rode tasje kregen we van Betty en was een overlevingstasje met een appel, pakje zakdoekjes, mooi notitieboekje (zelf bewerkt) met pen, mini naaisetje, potje drop, waxinelichtje met lucifers, dubbelzijdige tape, suiker, een pleister. Kortom, er kon niets meer mis gaan! Van Anita het wittezakje gevuld met een flesje huisgemaakte dressing en een versierd doosje pepermunt. Het rode tasje voor kregen we van Carla en daar mochten we zelf nog mee aan de slag! Een mooi boekje om zelf af te maken en alvast wat versiering erbij. Tenslotte kregen we van Anne het grijze doosje gevuld met zes kurken onderzetters die ze had bestempeld met mooie teksten. Allemaal supercadeau's, nogmaals bedankt meiden!

Uiteraard had ik ook wat voor iedereen gemaakt. Ik heb niets gestempeld maar ben aan de slag gegaan met vilt en maakte voor ieder een genaaldvilte hartjesslinger om op te hangen. Vergeten een aparte foto te maken met de verpakking, maar deze foto's had ik wel...

>>Ah, één van mijn maatjes was zo aardig om een foto van de verpakking door te geven, 
dank je wel Anne!<<Verder hebben we het hele weekend vooral gestempeld, gekletst, gegeten en gedronken. De tablets waren ook mee, al was het maar om wat inspiratie te zoeken. ;-) Anne en Betty verrasten ons de eerste en laatste avond met spelletjes met prijsjes, superleuk! Dat zorgde natuurlijk voor de nodige lachbuien, en we gingen uiteindelijk allemaal met een leuk cadeautje naar huis! 


Natuurlijk is er ook wat creatiefs te laten zien.... dat doen we in een volgende blogpost! ;-)

Bedankt meiden voor de gezelligheid!

1 opmerking:

Nicoleke zei

Dat zag er echt wel gezellig uit !