donderdag 31 december 2015

Bloghop Team Utopia


Welkom op deze bloghop! Misschien heb je al vele mooie projecten gezien... misschien begin je net, dan heb je nog heel wat moois tegoed! We gaan jullie vandaag alvast een beetje nieuwsgieriger maken naar de nieuwe voorjaars-catalogus en Sale-a-Bration folder! Is je nieuwsgierigheid hierna nog niet helemaal over? De komende 5 dagen vind je hier op mijn blog nog meer leuke ideeën met producten uit beide catalogi! Dus hopelijk zie ik je dan nog eens terug. 

Maar nu eerst vandaag: Het nieuwe jaar komt er aan en ik ga eens proberen wat meer te werken met TO DO lijstjes... Iedere dag wat ik 'moet' doen en dan afstrepen! Hopelijk houd ik zo wat meer overzicht in alles... Een gewone agenda werkt voor mij niet en daarom kocht ik kort gelden een To Do blokje bij de HEMA. Maar om dat blokje nu zomaar ergens neer te leggen...
Dus ik sneed een stuk real red van 20 x 20cm en rilde deze op het Score bord op 9,5 en 10,5 cm. Vouwen en je hebt een omslag voor het blokje! De binnenkant én de voorkant bestempelde ik met een aantal stempels uit de 'Timeless Textures' set. Ik gebruikte de Crumb Cake inkt. 

Voor de voorkant sneed ik een stuk Whisper White van 9 x 19cm. Met de Crumb Cake inkt bestempelde ik de rand weer met een stempel uit de Timeless Textures set. De cijfers uit de nieuwe Number of Years set gestempeld met Real Red inkt en uitgesneden met de bijbehorende die's. Opgeplakt en het geheel op de voorkant van het boekje geplakt. Blokje heb ik vastgezet met de tear & tape adhesive. Aan de binnenkant zette ik ook nog een driehoekje vast om wat klein papier achter te kunnen steken. 

Hopelijk vinden jullie het een leuk idee! Dit kan je natuurlijk met allerlei blokjes etc doen en dan heb je snel een leuk cadeautje! 

Klik op de knop Vorige om naar het blog van Petra Timmer te gaan. Met de knop Volgende ga je naar het blog van Connie Schouten. Veel plezier!! 
 

10 opmerkingen:

Floor zei

Wat een leuke uitwerking! Die ga ik onthouden :-)

Crejabeja zei

Fijne Uiteinde, en een goed begin toegewenst!!!

Judith, Stampin Spirit zei

Erg leuk! Fijne jaarwisseling!

Kitty van 't Hof zei

Leuk gedaan!

Ingrid Reyners zei

Wat een leuk to do boekje heb je gemaakt Klaartje. Onmisbaar voor een goed planning. Hopelijk gaat het je lukken om zo meer zaken te plannen en overzichtelijk te maken. Fijne jaarwisseling, groetjes, Ingrid.

Marlieke zei

Wat leuk zo'n gepersonaliseerd to do boekje. Mooi!
Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

Yvonne van Bruggen zei

Leuk gedaan Klaartje! Vind je kaartjes met de honeycombs wel heel erg leuk!
De beste wensen voor 2016! En tot gauw..
Groetjes, Yvonne

Sarah zei

Deze bloghop is leuk ! Bezoekjes lukt me maar in stukjes . Ik ga je wel al volgen zo kan ik je andere cteaties ook zien .
Liefs Sarah

Agreable.stampin.fun zei

Leuke set Klaartje..
gelukkig 2016 gewenst

SoStampFul zei

Heel leuk zo'n to do boekje en de eenvoud siert, erg leuk gedaan!