dinsdag 5 januari 2016

De nieuwe catalogi zijn er!!Tadaaaaa! Dit is 'm dan! De nieuwe voorjaarscatalogus! Vanaf vandaag kunnen de leuke producten die erin staan besteld worden! Wij noemen het de voorjaarscatalogus, in Amerika noemen ze dit de 'Occassions- catalog' wat zoveel wil zeggen als de Gelegenheids catalogus. Kortom, er staan producten in die te gebruiken zijn voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, Pasen, valentijn etc etc. Heb jij de voorjaarscatalogus nog niet, en wil je 'm wel graag? Stuur me even een mailtje en tegen de verzendkosten komt deze en de Sale-a-Bration folder jouw kant op! 

Uiteraard vind je de folder vanaf nu ook digitaal aan de zijkant hier, Dan kun je er vast online doorheen bladeren... :-) 


Sale-a-Bration
Zoals gezegd begint vandaag ook de jaarlijkse Sale-a-Bration! Wat houdt de Sale-a-Bration (afgekort SAB ) in? Tijdens de SAB kun je gratis producten verdienen! Dat is altijd leuk! ;-) Dit kan op drie manieren;  

1. SHOP!
Wanneer je tijdens de SAB-periode (5 januari -31 maart 2016) een bestelling plaatst mag je voor IEDERE €60,- een gratis kado uitzoeken uit de Sale-a-Bration folder!! Dit moet dan wel in één bestelling zijn. Let op! Achter in de SAB folder staan drie producten die je alléén gratis kunt mee bestellen in de eerste zes weken van de SAB! (5 januari - 15 februari). Daarna verdwijnen deze producten en komen er een aantal andere producten bij die alleen te krijgen zijn van 16 februari - 31 maart! 

2. JOIN! 
Wordt ook demonstratrice! Stap bij mij in tijdens deze periode en we gaan er sowieso iets gezelligs van maken! Ik begroet je graag in mijn team! Maar..... dat is niet alleen gezellig, het is nu ook extra leuk om in te stappen! Normaal gesproken stap je in voor €129,- en mag je je eigen starterkit samenstellen t.w.v. €175,- dat is al niet verkeerd..... maar stap je in tijdens de SAB-periode dan komt daar nog eens €45,- extra bij!! Je betaald dan dus nog steeds €129,- voor je starterskit, maar mag voor maar liefst €220,- uitzoeken!! WOWIE!! Deze producten kun je kiezen uit zowel de jaar catalogus als de voorjaarscatalogus.... Wil je graag wat meer informatie; Bel of mail me dan even! Gegevens vind je op de contact pagina. (appen mag uiteraard ook) Wil je meteen aan de slag!? Klik dan op de volgende link: https://ida.stampinup.com/?demoid=5015124

3. HOST! 
oftewel, organiseer een gezellige avond met je vriendinnen, nodig mij uit voor een leuke workshop en wanneer er op je feestje dan voor €275,- of meer wordt verkocht mag je bovenop de 'gewone' Stampin' Rewards voor €27,- extra gratis producten uitzoeken! Dit geld overigens ook wanneer je zelf een bestelling van €275,- of meer plaatst! 

De eerste bestelling gaat morgen (6 januari) de deur uit! 

Vanavond vind je hier nog de laatste van 5 days of..... dus tot dan!? 

Geen opmerkingen: