donderdag 24 maart 2016

Nieuwtjes!

Shannon West, een medewerkster van Stampin' Up!, is kort geleden begonnen met het versturen van verjaardagskaarten naar àlle jarigen. Zij merkte namelijk dat iedereen elkaar wel feliciteert via Facebook en andere Social Media, maar een kaartje is zoveel leuker! Dus ze besloot de verjaardagen 'terug' te brengen en startte de actie ‪#‎Imbriningbirthdaysback‬. Lees haar hele verhaal via de volgende link (in het engels):
http://www.stampinup.com/…/de…/lets-all-bring-birthdays-back Sara Douglas, de CEO van Stampin' Up!, vond de actie zo leuk dat ze besloten een stempel te maken met de hashtag ‪#‎Imbringingbirthdays‬ back. Deze is dus vanaf vandaag te bestellen voor €15,- Leuk voor op de enveloppen bijvoorbeeld, maar ook op de kaart zelf natuurlijk!

Het is weer woensdag geweest, dus er zijn weer nieuwe Weekly Deals!Zit er iets voor je bij? Tweede Paasdag 28 maart gaat er weer een verzamelbestelling de deur uit! Dit is de laatste verzamelbestelling om nog je Sale-A-Bration cadeaus mee te bestellen! Je kunt je bestelling mailen naar stempeltje@live.nl 

Geen opmerkingen: