donderdag 29 september 2016

Bloghop Team Utopia!


Welkom op mijn blog! Leuk dat je mee-hopt met de Team Utopia BlogHop! Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Connie

Vandaag laten we jullie allemaal mooie creaties zien met producten uit de najaarscatalogus die inmiddels alweer een maandje loopt... Ik heb gewerkt met de set Totally Trees (pag. 48, najaarscatalogus). Ik was meteen verliefd op deze set! Hij geeft zo'n lekker herfstig gevoel... maar is echt niet alleen voor de herfst! Ik koos voor een viertal kleuren inkt van Stampin' Up namelijk; Rich Razzleberry, Delightful Dyon, Mint Macaroon en Chocolate Chip. Naast de Totally Trees set gebruikte ik ook nog de stempelset Endless Birthday Wishes (pag. 22, jaarcatalogus). 



Ik maakte dit mapje met Rich Razzleberry Cardstock. Het mapje meet nu ca. 7,5 x 7,5 cm en is 1,5 cm dik. Erin zitten 4 kleine kaartjes van 6,5 x 6,5 cm met bijpassende envelopjes. De envelopjes zijn uiteraard gemaakt met de Envelope Punch Board! (pag 184, jaarcatalogus)  Het kaartje voor op het mapje meet 7 x 7 cm. Het vlak achter het boompje stempelde ik twee keer met Delightful Dyon. Wanneer je maar 1 keer in inkt en twee keer afdrukt krijg je dit mooie kleurverschil... Het gras rond de boompjes tekende ik met de Mint Macaron Stampin' Write marker. Het randje op de kaart is getekend met de Chocolate Chip Stampin' Write Marker. 

Uiteraard laat ik jullie ook de kaartjes zien die in het mapje zitten! 


Het zijn kaartjes geworden voor alle seizoenen! Een close-upje:

 

 

Zien jullie de seizoenen er ook in?? Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren met mijn creatie en zie ik jullie hier nog eens terug! Met onderstaande knop kun je weer verder hoppen naar de volgende mooie creatie van Jacqueline, fijn weekend! 




13 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh dit is leuk zeg! Ik ben verliefd.... ik blijf maar kijken!

digitalie zei

Wat leuk!!! Deze set sprak me niet zo aan maar zo krijg je er toch meer gevoel bij. Groetjes, Natalie

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke set is dit klaartje. Hij was me nog niet zo opgevallen, maar toevallig zag ik er gisteren ook al wat leuks van voorbij komen, en nu dus van jouw hand..mooie creatie. Groetjes, Ingrid

jacqueline Higler zei

Oh ik vind ze erg leuk. Ik ben gek op de natuur en met name op bomen en paddenstoeltjes. Moet ook altijd even een foto maken van een mooie boom. Zeker als ik nu met de hond loop te wandelen. En deze kaartjes doen me daar gelijk aan denken. IK heb deze set nog niet, maar deze komt zeker op mijn lijstje na vandaag.

Groetjes Jacqueline Higler

SoStampFul zei

Deze set sprak mij helemaal niet aan maar toch vind ik jou creaties wel heel erg leuk.....lichte twijfel..hihi

Agreable.stampin.fun zei

Niet een set die ik snel zou kiezen, maar jij hebt er echt wat leuks mee gemaakt..!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Owow... Weer een set die op mijn lijstje komt.. SU-per leuk gedaan Klaartje!
Groetjes, Yvonne

nicolet zei

Wat een leuke setje met kaarten is het zo geworden!
Groetjes Nicolet

Marlous zei

Heeeeel gaaf! Complimenten!!!
Groetjes marlous

marion zei

wat een leuke set en wat een mooie voorbeelden...hij komt nu op mijn verlanglijstje

Cynthia van der Wilk zei

Heel gaaf. Ik vond deze set eigenlijk niet zo geweldig. Maar zo ineens wel. Wat een ideetjes krijg je door zo'n bloghop.

Marielle Zeeman zei

Klaartje leuke kaartjes, deze set kun je ook op veel manieren gebruiken. Ook leuk voor project life. Ik zie de seizoenen wel hoor

Mieke zei

Wat een leuke kaarten. Met deze stempels kun je alle kanten op.