woensdag 4 januari 2017

Spring/Summer Catalogus en Sale-a-Bration

Yes! Eindelijk is het zo ver! Vanaf vandaag kan er besteld worden uit de voorjaarscatalogus én begint de Sale-a-Bration!! 

Wat is Sale--Bration??
Sale-a-Bration is een jaarlijks terugkerend feestje van Stampin' Up! Tijdens deze periode krijg je gratis cadeaus! Voor iedere €60,- die je besteld (in één keer) mag je een of meerdere cadeaus uitzoeken uit de speciale Sale-A-Bration folder. De producten uit deze folder zijn alleen tijdens deze periode te verdienen, daarna niet meer en ook niet te koop; Unieke producten dus! 

Klik op de volgende foto om eens door de Sale-a-Bration folder te bladeren. 


Spring/Summer catalogus
Nou staan er in de jaarcatalogus natuurlijk nog een heleboel mooie producten, maar toch is er ook dit jaar weer een aanvullende Spring/Summer catalogus! In deze catalogus weer mooie producten voor de verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, Valentijnsdag, Pasen en meer! Het leuke is ook dat verscillende producten uit de SAB-folder heel mooi aansluiten op producten uit de lopende catalogi... 

Klik hieronder op de afbeelding om door de spring/summer catalogus te bladeren

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2017%20Occasions%20Catalog/20161007_OCC17_en-UK.pdf

Meer voordelen tijdens de Sale-a-Bration!
Naast de gratis producten die je kunt verdienen door wat te bestellen, zijn er meer mogelijkheden om extra verwend te worden tijdens de Sale-a-Bration!

Host een Party!
Roep je (creatieve) vriendinnen bij elkaar voor een gezellig avondje creatief bezig zijn! In overleg met jou zorg ik voor een aantal leuke projecten voor een klein bedrag. En jij verdient Credits over de verkoop van die avond! En wanneer de verkoop van die avond/middag boven de €275,- komt krijg jij als hostess boven op het normale percentage ook nog eens €27,- stampin' rewards erbij! Dat is dus zomaar nog een extra stempelset, of een aanal inktkussens, of cardstock of.....? 

Mail me even om een afspraak te maken, leuk! info@kaartjevanklaartje.com

Wordt ook demonstratrice!
Wanneer je tijdens de Sale-a-Bration besluit zelf ook demonstratrice te worden mag je zoals altijd een mooi starterspakket samenstellen t.w.v. €175,- en je betaald slechts €129,- Maar...... het is natuurlijk Sale-a-Bration, dus je mag hierbovenop ook nog eens twee extra stempelsets bestellen, voor iedere prijs! Deze extra waarde kan oplopen tot maar liefst €126,-!!! 

Heb je vragen, opmerkingen of een bestelling!? Mail me dan even op info@kaartjevanklaartje.com, bellen of appen mag ook: 06-51750721 (liever niet meer na 20.00 uur)

Tot snel weer! 

Geen opmerkingen: