woensdag 31 maart 2010

Give Away

Heb zomaar even zin om iets weg te geven, en had nog deze leuke stempelsheet liggen van de Creatie, dus............. Laat maar eens een leuke comment achter op dit bericht, en wie weet pik ik jou eruit! En het blijft in dat pakketje vast niet bij alleen deze stempelsheet..........  De winnaar maak ik bekend op mijn verjaardag; 5 april. Speel ik een beetje sinterklaartje ;-) hihi! 

22 opmerkingen:

Nora zei

Wat een leuke give away, eentje om te watertanden! Ik zal alvast maar een kaarsje branden en tegelijk eentje voor jouw verjaardag. Van harte gefeliciteerd!
Groetjes, Nora

linda zei

mooie give away,toeval of niet vlinders heb ik nog niet in mijn verzameling,want ben beginnend stempelaar,ik hoop...hoop...

fijne groet linda

Anoniem zei

Nou Klaartje, ik doe graag mee aan deze sinterklaartje-actie. Een paar dagen na jou hoop ik de 50 te halen, dus ik kruis mijn vingers en hoop hoop hoop.
Het is trouwens een ontzettend mooi stempelvel!
Groetjes
Anna Lemsma

Lisetta zei

Hoi Klaartje,
Dat ie mooi is wist ik al, maar als ik 'm zou winnen dan geef ik 'm aan mijn stempelvriendin die nog maar net begonnen is en deze lap nog zeker niet heeft. Dus..... mag ik haar blij maken??

Veerle zei

hoi Klaartje, gefeliciteerd alvast met je komende verjaardag!
Leuke stempellap en altijd leuk als we kans maken zoiets te winnen :-)

groetjes

niekolken zei

ikke waag ook een kans,je weet tenslotte maar nooit!!!
een fijne "bijna"verjaardag,maak er een leuke dag van!
en maak maar vele mooie dingen die we op jouw blog kunnen bewonderen!

Terry zei

Het blijft een mooie sheet die ik nog helaas mis....en mijn nieuwe stempelkast is nog helemaal leeg....zou leuk zijn, dit kadootje van Klaartje!!!!!

Jessica zei

Ik heb deze ook nog niet, dus wil best een kansje wagen ;)

Maar in ieder geval alvast een hele fijne verjaardag!

Groetjes Jessica

José D zei

Hoi Klaartje,
Om te beginnen: deze regel pas over 5 dagen lezen GEFELICITEERD met je verjaardag.
Natuurlijk is het leuk om iets weg te geven en ik vind het ook heel leuk om te ontvangen, zeker omdat mijn verjaardag nog een half jaar weg is.
Groetjes.

Audrey zei

Wat gezellig in blogland...

pina zei

Super de super dat Klaartje Paashaasje Speelt geen eitjes maar vlinders en dat zijn mijn fovorietjes!! alleen nog niet veel in mijn bezit!!!

Vrolijke paasKlaartje verjaardag ! groetjes Pina

Corinne zei

Oh wat leuk. Ik waag ook een kansje. Vlinders zijn altijd goed!
Alvast een hele fijne verjaardag!
Groetjes,
Corinne

Petra zei

Wauw...........ik ga een gokje wagen. Lijkt me wel mooi om te embossen met mijn nieuwe aanwinst de heattool ;-))))))

Nancy Dooren ~ Nans zei

Hi Klaartje! Nog 4 nachtjes slapen en dan... ben je jarig! Ik vind het hartstikke leuk dat je een kadootje weggeeft! En wat voor een!
Het is een super um sheetje! Spannend hoor! Alvast een fijne verjaardag! ;-)

Hugs, Nans

Heidi zei

OH die is mooi.Ik waag een gokje.
Kijk vaak op je blog haal er altijd wel inspiratie vandaan.
Alvast een fijne verjaardag en Vrolijk Pasen

Ellen zei

Hoi Klaartje
Wat een leuk binnenkomertje. Ik kom voor de eerste keer langs op je Blog en maak gelijk kans op een kadootje van jou. Of ik nu een vlindertje ontvang of niet, je blog is een inspirerende plek op het web.In ieder geval een fijne verjaardag gewenst
groetjes Ellen

Cathy V. zei

Gefeliciteerd met U verjaardag Klaartje. Ik ben 10 april jaarig. Leuk dat je eimand anders een kadeautje wil geven. Mij Hollands is niet zoe goed want ik woon in Canada - wij zen hier gekomen toen ik maar 4 jaar oud was. Ik schrijf maar af en toe naar familie in Holland - ik vind dat ik nu een bietje beter Hollands kan lezen en verstaan met de blog van jullie allemaal op de Crazy Amigos! Vind het echt leuk!
Groetjes!

mariëtte zei

alvast van harte gefeliciteerd Klaartje voor as maandag. Je verjaarstraktatie is een van de weinige stempellappen van de creatie die ik nog niet heb....: ik doe dus graag mee!

DymphieM zei

nog maar 1 nachtje slapen :) Alvast van harte gefeliciteerd! Leuk dat je weer zo productief bent, het is weer ouderwets genieten van al je werk.
Bedankt voor het linken naar 'ook leuk' :)

Yvonne zei

HIEPERDEPIEP .... HOERAAAAAA!!!!!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En wie weet mag je mij straks feliciteren met die prachtige sheet. Nu win ik nooit iets, dus wie het wel wint, veel stempelplezier ermee!
Groetjes van Yvon

Annette zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een fijne avond.
En wie weet ben ik straks ook een beetje jarig.

Ineke van den Akker zei

Wat leuk! Ik kom dit toevallig tegen, omdat ik je kaarten weer prachtig vind. Ben ik te laat? Nu valt trouwens het kwartje pas. Ik kwam gisteren de crazy Amigos tegen. Beroemde personen,maar ik wist de naam niet meer. Waar? Art Specially beurs in Zeist. Wat was het weer gaaf!
groetjes,
Ineke