vrijdag 30 juni 2017

Color Friday 36. + Trakteer jezelf!

De volgende verzamelbestelling is maandag 3 juli
profiteer van de Bonus Days! Koop voor €60,- en ontvang een coupon t.w.v. €6,- 
____________________________________________________________________


Zoals iedere vrijdag ook vandaag weer een kleurtje in de Spotlight! Deze keer gekozen voor de kleur Peekaboo Peach uit de in-colorserie 2016 - 2018.
Ik plakt de kaart eerst af met tape om het randje te kunnen stempelen met het bloemetje uit de Pieces and Patterns set. Uit diezelfde set de Hello there gestempeld en uitgeknipt. Deze is met dimensionals opgeplakt. De sterretjes zijn van een setje Enamel Shapes die helaas niet meer te krijgen zijn! Zag ik te laat helaas.... maar gelukkig hebben we op blz. 197 wel hele leuke glitter acrylic shapes in deze kleur! 

***In de maand juli is bij mij shoppen nóg leuker dan anders! Kan dat nog dan!?Jazeker! :-) 

Bij IEDERE €60,-  die je besteedt krijg je per mail een coupon t.w.v. €6,- toegezonden!

Deze coupon kan je dan in de maand augustus weer inleveren voor korting op je bestelling! Daar geldt dan geen minimale bestelling voor, wel is het zo dat er geen geld teruggegeven kan worden. Besteed dus al je bonnen in zijn geheel! Geen probleem denk ik zo, en een klein tipje van de sluier.... in augustus komt er een hele mooie set in de pre-sale! Een beetje zoals we afgelopen mei de Eastern Palace bundle hadden... alvast een sneak peek van de najaarscatalogus dus! Maar daarvoor moeten jullie nog even geduld hebben... 

Geen opmerkingen: