zaterdag 1 juli 2017

Christmas in July!

De volgende verzamelbestelling is maandag 3 juli
profiteer van de Bonus Days! Koop voor €60,- en ontvang een coupon t.w.v. €6,- 
____________________________________________________________________

Gisteren had ik het al over jezelf trakteren... Maareh... wil je jezelf nu een wat groter kado geven? Kom dan bij mij in mijn team! 
Ik ben nu al een kleine 3 jaar demonstratrice, en vind het superleuk!  Regelmatig zijn er leuke events en ik zie de nieuwe producten als één van de eerste, sterkter nog: ik kan ze als een van de eersten bestellen! 
Inmiddels heb ik ook al een klein team van leuke mensen onder me, erg gezellig! Wil jij dit ook wel eens meemaken!? Geen rare regels, lukt het niet? mag je je spullen (uiteraard) houden en geen boete oid! Wanneer je in Juli instapt als nieuwe demo mag je een starterspakket samenstellen t.w.v. €175,- je betaald hier dan slechts €129,- voor PLUS.... in de maand juli krijg je er nog een extra pakket t.w.v. €87,50 bij!! GRATIS!!In dit extra pakket zit het volgende:

- 2x D block (stempelblok)
- Grid Paper 
- Schaartje (Paper Snips)
- SNAIL adhesive
- Bone Folder
- STEMPELSET Carols of Christmas

Die laatste ken je misschien niet? klopt! Deze is hartstikke nieuw en dus alleen voor demo's nu al te krijgen! (vanaf 1 augustus ook voor klanten)

Wil je graag wat meer informatie over het zelf demonstratrice worden? Neem dan even contact met me op via info@kaartjevanklaartje.com

Geen opmerkingen: