zondag 17 september 2017

Herfst!


In de najaarscatalogus staan op pagina 44 heeeele leuke pizzadoosjes! Te bestellen met 8 stuks in een verpakking! Vandaag een pizzadoosje bewerkt met de Pick a Pumpkin Bundle van pagina 51 uit de najaarscatalogus. 

Te beginnen met het in elkaar zetten van zo'n doosje, gelukkig niet moeilijk!


Klaar! Nu plakte ik er een stukje Wood Textures DSP op van ca 8x8 cm. De blaadjes had ik eerder deze week al uitgesneden en kwamen nu dus mooi van pas! De besjes en bredere tak eerst opgeplakt, daarna de pompoenen en daarna het takje op de voorgrond... Het cirkeltje met de tekst komen uit de Nederlandse set 'Voor elke Gelegenheid'. 


Daarna waren de kaartjes natuurlijk aan de beurt... de kaartjes meten 7,5 x 7,5cm ik plakte onderaan de kaartjes eerst het strookje dsp van 7,5 x 3cm. Daarna de blaadjes in verschillende formaties en daar de passende pompoenen bijgeplakt. De voorste bij allemaal met een dimensional. De tekstjes op twee van de drie komen ook weer uit de set 'Voor elke gelegenheid'. 


De bijpassende envelopjes zijn zelfgemaakt met de Envelope Punch Board, maar wil je het jezelf nu iets makkelijker maken dan hebben we ze ook te koop per 40 stuks. Kun je lekker ff vooruit! hihi!

Vanavond gaat er weer een verzamelbestelling de deur uit! Mail me op info@kaartjevanklaartje.com

1 opmerking:

Margriet zei

Ooooooh, deze zijn ook leuk Klaartje! Ik geloof dat ik hier een dag eerder had moeten komen kijken om inspiratie op te doen. (-;

Groetjes,
Margriet